Thursday, June 9, 2011

INNER SCARF: Inner Cotton Sandra

Inner Cotton Sandra*
*Inner Sandra bukan Inner Neck tau .
RM16/each
Material : Japanese Cotton T-shirt*

*Lebih kurang macam material inner shirt dekat Cotton On . ;)

Model menggayakan Inner Cotton Sandra tapi warna tu just sample . 
Insya allah bulan puasa ne akan keluar lebih dari 10 warna .Kami menggunakan kualiti kain terbaik. Tak terlalu lembut dan tak terlalu keras sebab untuk inner separuh macam ne, penggunaan Cotton Italy akan buat muka nampak bulat kalau tak kena caranya . Tapi material yang kami guna ne sangat MAGIC okay sebab ia akan ikut bentuk muka anda and SANGAT sesuai pada yang bermuka agak lebar , tak semestinya gemuk tapi mungkin pipi terlebih comel ;p so boleh try inner Sandra ne .
Kat bawah ne pula contoh penggayaan inner jenis macam ne ya. ;)




...............

 SANDRA 001
AVAILABLE
 SANDRA 002*
*Warna sebenar lagi cantik sebab ada macam 
ala2 scratch kat kain tu so tak la plain grey sangat macam atas ne . ;p
Available

SANDRA 003
SOLD OUT !!




Photobucket

2 comments:

cweety kadbury said...

aslmkum..nk xnye..
mcm mne klu sy nk bli??

atiqah said...

salam , ade restock x ? saya nak warna hitam . :)

Post a Comment